Понякога обича да прекалява с яденето на пасти

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник". Особено опасен - страда от параноична маниакална депресия. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт". Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист, минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Линукс фен, случайно минаващ оттам. Страда също така и от остра форма на клептомания, задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun , Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец и др. Основен разпространител на некадърно написани вируси в световната мрежа. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името ( изключение прави вирусът XP) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс. При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи : тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бращолевене на несвързан код на ANSI C .

ПроизходРедактиране

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!"
заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!"
коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска отпред-назад e
още по-лошо, инсталира се Уиндолс!"
Заяви самия Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел


БиографияРедактиране

Съществува спор за това къде е роден Бил Гейтс. По документи той е роден в Сиатъл някъде в средата на 20 век, но много хора вярват, че той е пратеник с тайна мисия от Ада. Точната му рожденна дата не е известна, защото компютърът пазещ базата данни е използвал Windows Server 2003 и съвсем случайно crash-нал. Един от основните приоритети в живота на Бил Гейтс е да разруши Apple. Той се опитва да направи това от 20 години, но абсолютно всяко начинание започнато от него се проваля. Запознава се със Стив Балмър в университета Харвард. Балмър е бил известен порноманиак тогава (и все още е). Двамата решават, че уж има нещо по-смислено от това всеки ден да залепят страниците на "Плейбой" и създават цирка Micro$oft. Успехът на компанията е невероятен. Поредното доказетелство, че когато крадливи копелета се съберат успяват.

Финансово състояниеРедактиране

Бате Бил е богат бунак. Може би не осъзнавате колко, но той е богат. Да богат е. Наистина той е богат. Просто е богат. Никой не знае защо, но е богат. Има пари, т.е той е богат. Защо ли? Защото е богат. Богат е. Бил Гейтс е богат и те тава е, нема друго. Неговото състояние се оценява на 1838439393,48202 милиона тона лъжи.

АвтобиографияРедактиране

Очаква се Бил Гейтс да издаде автобиографична книга. Тя ще се казва "Нещата който не мога да си купя". Ще се продава в няколко варианта - Home Edition, Professional Edition, For Workgroups, Ultimate, Media Center Edition и тн. Очаква се тя да държи рекорда за най-къса книга в света, защото съдържа само заглавието.

ЦитатиРедактиране

Изходен код? НЯМА ДА ГО ИМАШ!!

~ Бил Гейтс за изходния код.
 
Бил Гейтс говори в Харвард.

Защита? Не ви трябва защита. Аз ви наблюдавам.

~ Бйл Гейтс относно компютърната сигурност

Сега изтрий системния файл...

~ Съвет от Бил Гейтс.

Интернета не е съвместим с Internet Explorer...

~ Бил Гейтс за уеб браузера на Micro$oft.

Харесвам зеления цвят.

~ Бил Гейтс.