Американски флаг

С тази Декларация ние тържествено пПолучер текстрокламираме всички естествени човешки права: правото на собственост, на пълно социално равенство и, of course, правото на всички хора да използват всеки съществуващ пай (или торта) със сексуално предназначение

~ Откъс от Декларацията на американския пай

САЩ, или Съединени Американски Щати, е най-гъсто населеният университет в света. С повече от 250 млн. студенти, това е единственият университет, който може да се похвали с това, че има факултети на няколко отделни планети.


ИсторияРедактиране

САЩ в началото си е филиал на Университета на Кеймбридж в Англия. Поради твърде разюзданите взаимоотношения в университета, група млади студентки-отшелнички напускат страната и отплават на кораба "Мейфлауър" през 1620 г. за Централноафриканската република. По пътя обаче те научават, че републиката е окупирана от марсианци, поради което курсът бива променен. Пристигайки в Нови Амстердам (днешен Ню Йорк), студентките забраняват марихуаната и прогонват всички холандци от града. Изключително известна е студентката Мерилин Монро, пра-пра-прабаба на киноактрисата. Мерилин Монро забранява всякакви сексуални взаимоотношения между мъже и жени. В продължение на 150 години САЩ биват заселвани от нови и нови имигранти, изморени от сексуални авантюри. Те започват да се настаняват все по на запад, там, където живеят индианците. Изключително богата реколта американците натрупват от играта "Farmville"; продавайки реколатата си на богатата Нигерия, те успяват да напълнят хазната си с десетки милиарди английски шилинги. През 1776 година обаче възниква сериозен спор относно качеството на английските торти, внасяни в страната. Томас Джеферсън, любимият роб на Господарката Изаура и брат на нейния съпруг Леонсио, написва Декларацията на американския пай, първият истински документ, деклариращ универсални човешки права и свободи. На 4 юли Декларацията е тържествено провъзгласена в централата на НАСА в Хюстън пред погледите на хиляди австралийски змиорки. За официален език е провъзгласен американският. САЩ са обявени за сциентокрация, или първата държава в света, управлявана от университетски преподаватели. Официално са забранени всякакви сексуални практики, освен фетишистките и воайорските такива. Този закон бива отменен от 195-тата поправка на Конституцията на САЩ, която гласи, че са противозаконни всякакви неправомерни и неморални действия, извършвани с торти, пасти, пайове, еклери, баклави и други видове сладки. Това на практика отваря вратите на сексуалната революция, започнала през 1898 г. с успешното провеждане на Американо-Испанската война и масовата имиграция в САЩ на вълна от хиляди страстни филипинки и кубинки.


ИкономикаРедактиране

Икономиката на САЩ е социалистическа, основана на централизирано държавно планиране. БВП на глава от населението за 2010 година е 50 000 долара. Земеделието на САЩ е кооперативно и бива планирано от ЗОРО, или Земеделска организация за развитие на оборите.


КултураРедактиране

Културата на САЩ е много древна. Предполага се, че някои произведения на абстрактното изкуство, намиращи се в музея "Метрополитан" в Ню Йорк са дело на индианци, живяли преди три хиляди години. Университетски преподаватели са измислили музикалните стилове джаз и рок по време на хранене в стола, използвайки коремите си и някои телесни отверстия. Забележителни са книгите на реалиста Хамък Хамъксън, някои от които са: "Shut the fuck up", "What the fuck" и "Lick my balls".


Външна политикаРедактиране

Външната политика на САЩ спрямо страните от Латинска Америка и Африка е регулирана от доктрината "Монро", основана на принципите на Мерилин Монро от XVII век, и спрямо Европа и Азия- от принципите на доктрината "Труман", основана от актьора Хари Труман от "Туин Пийкс". През 1950 г. САЩ водят война срещу Северна Корея заради обвинения в плагиатство- оказва се, че в Пхенян е прожектиран филмът "Корейски пай", което нарушава авторските права на Декларацията от 1776 г. Между 1955 и 1975 година САЩ водят война срещу Северен Виетнам поради отказа на последната държава да бъде снимачна площадка на филма "Апокалипсис сега". През 1979 г. ръгбистът Збигнев Бжежински инициира инвазия в Афганистан с цел прекратяване на сексуалните екскурзии на войниците от армията на Съветския съюз. Бжежински се издига до поста съветник на Белия дом. Изпратен е в Кабул, където обучава хиляди муджахидинки на фелацио. По време на ерата Рейгън бива анонсирана стратегията "Звездни войни", която има за цел сватосването на Дарт Вейдър с Принцеса Леа под носа на Люк. След 1989 г. отношенията със Съветския съюз се затоплят, за сметка на тези с Ирак, Иран и Афганистан. След няколко разгромни загуби на бейзболния терен от националите на изброените страни, американците започват усилена подготовка за ядрен удар, която е прекратена от появата на Терминатор в Овалния кабинет. Твърди се, че там е бил заченат бъдещият терорист Осама Бен Ладен. Днес външната политика на САЩ е мирна и набляга на образователния обмен на студенти.

СпортРедактиране

САЩ имат успехи на всички световни колежански игри. За последно отборът им по волейбол спечели с 3:2 срещу сборен отбор на мравките от мравуняк 345 в щата Тексас.


ЛичностиРедактиране

Бенджамин Франклин, Джордж Вашингтон и Абрахам Линкълн са известни със своя талант в автомобилопроизводството. Джон Кенеди е основател на социалната мрежа "Фейсбук", а Бил Гейтс е транссексуалният внук на Зигмунд Фройд, забогатял чрез продажба на прозорци и PVC дограма.

ДевизРедактиране

Всичко за един долар! zea:Vereênigde Staeten