Научен Креационизъм

Научния Kреационизъм е научно-религиозната теория... ахем... истина! че еволюцията е лъжа, а Библията е самата тотална истина!

Хора и динозаври са живеели заедно, напротив на това което се казва в богохулни научни трудове! Не, това не е фалшификат... Лъжи! На кладата!

Всичко започна с тоя Чарлз Дарвин. Видял някакви си птички и решил че различията им са доказателство за еволюцията. Лъжи! Богохулство! Този човек трябваше да бъде изгорен на клада, но в нашите богохулствени времена такива малоумници могат свободно да бродят земята и да приказват глупости.

Живота не е започнал от нищо, както казва еволюцията. Господ Бог сътвори всичко, както се казва в нашата драгоценна Библия. Някакви там си камънаци няма да ни излъжат че Земята е по-стара от 10 000 години.

Мутациите са винаги вредни за организма; няма такова нещо като полезна мутация! Гледайте само мутантите на X-Men. Такива същества не биха могли да се възпроизвеждат и да създадат нови видове, защото ние ще ги кастрираме преди да успеят. Така се потвърждава учението на Библията.

Истината за еволюцията

Слушайте деца. Не вярвайте на богохулствените слова на професора си. Това са ученията на Сатаната! Те ще горят в ада за такива глупости. Запушете си ушите! Исус ви обича. Е, така ми каза оня ден насън... Обича ви. Е не чак толкова... не бе.

Не, деца, аз не противореча на фактите. Не преувеличавам други факти, като през същото време си дрема на кура за свързаните, опровергаващи факти. Не правя всичко възможно само и само да доказвам че Библията е права. Да, ние сме наука, защото казваме така, напротив тия ми ти учени. Не съм дърт консервативен идиот, що ми приказвате така. Не че ме е страх от науката; не че съм сантиментален към религиозното минало! Стига сте ми се смеели... (Плаче). Мамицата ви, вярвайте си на лъжите, горете всички в пъкала. Аз ще си плача тука в ъгъла, с иконките на Исуса и Дева Мария.

Мойсей бива атакуван от свиреп велосираптор. След тази случка, полуживия Мойсей хленчи на Господ за динозаврите и Господ е принуден да ги изтреби.

Не вярвайте на тази препратка, или ще горите в пъкала: http://atheism.about.com/od/creationismcreationists/p/scientific.htm (на анг.)